Lamyn Belgaroui x Dealbreakers – Duivel en Engel

Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken. Kies je ervoor om op het juiste pad je geld eerlijk te verdienen, of ga je voor het snelle pad met grote risico’s? Laat jij je leiden door de engel op je rechterschouder? Of toch door die duivel op je linker? Wie helpt jou met deze keuzes en op wie kun je nu echt bouwen?

 

Lamyn met koptelefoon en microfoon

Herken jij de gevoelens uit de spoken word van Lamyn?

Met Dealbreakers maken we ons hard voor een toekomst waar alle jongeren de kansen en support krijgen die ze nodig hebben. Dat maakt het makkelijker om naar die engel te luisteren.

Lamyn Belgaroui is coördinator YOPE Experts bij stichting Young Perspectives. Hier zet hij zich in voor jongeren in en na jeugddetentie. Vanuit die rol werkt Lamyn ook samen met Dealbreakers. Daarnaast werkt Lamyn als trainer bij DBJ-coaching. Door middel van boksen en andere creatieve activiteiten coacht hij jongeren bij hun ontwikkeling en toekomstdoelen.

Zit jij of iemand die je kent in de knel en wil je anoniem je verhaal doen? Je kunt vanaf nu gratis chatten met de hulpverleners van Fier op het platform Keerpunt: https://keerpunt.chat/