Nieuwe mini-docu ‘MY TIME’!

In de nieuwe mini-documentaire MY TIME volgen we Danisha (DCFBRUINS) op weg naar het podium. Na een lang en moeilijk pad is zij vastberaden om haar droom om hiphopartiest te worden waar te maken én een positief voorbeeld te zijn voor jongeren. 

Op 15 februari trad Danisha, ookwel bekend als DCFBRUINS, voor het eerst op in Luxor Live: hét poppodium van Arnhem. In de documenatire ‘MY TIME’ volgen we dit multitalent op haar weg naar het podium toe. Van de sound check tot de kleedkamer: zal ze de stage gaan maken of breken?

Rap en straatcultuur 
MY TIME laat zien hoe rapmuziek ook een positieve invloed op jongeren kan hebben. Rap en straatcultuur zijn weliswaar nauw met elkaar verweven, maar dat betekent niet dat rap de oorzaak is van geweld en criminaliteit. Muziek kan voor jongeren juist een manier zijn om een uitweg te vinden van het straatleven.

Stem van jongeren 
Naast bouwen aan haar muziekcarrière,  zet Danisha zich in om de stem van jongeren bij Dealbreakers goed te vertegenwoordigen. Zo denkt ze mee hoe we met de social media van Dealbreakers jongeren beter kunnen bereiken, maakt ze samen met het jongerenteam van Unseen hele mooie content voor onze kanalen en motiveert en inspireert zij als positief rolmodel andere jongeren bij o.a. Skill School Nederland.

Credits 
De credits voor deze mini-docu zijn voor het creatieve team van REDRUM: Lotte Milder, Karlijn Milder, Thijs Leppink, Carlijn Pluijmakers Emmen en Nicole Dekkers. Ook veel dank aan Danisha’s vader Brian, haar broertje Quintin, DJ Fato, Zuiderstroom , Powerplug en natuurlijk DCFBRUINS herself voor het mogelijk maken van deze documentaire!